[صفحه اصلی ]   [Archive]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دوره 5، شماره 1 - ( 1398 ) ::
جلد 5 شماره 1 صفحات 44-26 برگشت به فهرست نسخه ها
Enhancement of food safety using nanoemulsion with emphasize on fish food: A Review
:   (5065 مشاهده)
Nanotechnology is an innovative approach that its application has inspiring prospective for controlling and preventing diseases, extending shelf-life of food stuff, and other uses in biology, chemistry or industries. Nanoemulsions are products of a branch of nanotechnology comprising submicron emulsion that also refer to nanoemulsion (r < 100 nm) of which high energy as one of the nanoemulsion production method, includes rotary-stator mixers, high pressure homogenizer, microfluidization, ultrasound and membrane emulsion. Another one, low energy method is classified into isothermal and thermal. Isothermal method is, spontaneous emulsification, solvent displacement, and emulsion phase inversion. Also, from among the thermal methods it can be referred to the most important one of them which is the phase inversion temperature. In the following, the technics for recognition and diagnosis of nanoemulsion structures are discussed and these technics are generally divided into separation, physical properties determination, and imaging technics.
 
     
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: Fish processing
دریافت: 1397/11/9 | پذیرش: 1398/2/9 | انتشار: 1398/2/25



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khoshbou Lahijani L, Ahari H, Sharifan A. Enhancement of food safety using nanoemulsion with emphasize on fish food: A Review. Sustainable Aquaculture. Health. Management. J. 2019; 5 (1) :26-44
URL: http://ijaah.ir/article-1-183-fa.html

Enhancement of food safety using nanoemulsion with emphasize on fish food: A Review. نشریه آبزی پروری پایدار و مدیریت بهداشتی. 1398; 5 (1) :26-44

URL: http://ijaah.ir/article-1-183-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 1 - ( 1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4710